lorna

Alla inlägg den 7 februari 2011

Av lorna hanell - 7 februari 2011 12:59

Haft en jobb helg som sugit musten ur mig. 8-16 ledig 1,5 timmar för att sedan jobba 1730-2230. Blir ju inte så kul när man måste hitta på något att göra. I går hade jag nästan gjort vad som hellst för att få sova en timme. Funderade på att sitta i bilen och göra det men det va för kallt. Har blivit att jag åkt till HC och vandrat runt. Har dock gjort loppisfynd och nu har jag pimpat upp sovrummet med nya gardiner,ny fin sängkappa,duk samt kruka och blomma. Allt går i lila och det blev jätte fint   .

Idag hade jag tänkt vara orosmoment på kursen men den blev flyttad. troligen för att plan ser it som en spolad skridskoplan. Är ledig på onsdag när det är min ordinarie kurs. Tror jag har missat 2 grr så det ska bli skönt att komma igång och försöka hitta mottivationen igen. Nu är det nämligen så att den har inte visat sig på ett tag och jag VILL hitta den och kanske planera in lite tävlingar framöver.

Vill  framhålla att man ska försöka plocka fram det positiva i tillvaron. Blir lite trött på att höra om allt negativt. Hur trött/nere man än är så finns ju det alltid något positivt. Roade mig med att göra en lista. Dethär är vad jag kom fram till

Jag är tacksam/glad för:

Ha ett bra äktenskap

Familjen total sett

Ha ett jobb

Ha UNDERBARA vänner

Mina hundar

Att få vara frisk ( ja förutom dessa jäkla återkommande förkylningar)

Att leva/bo där vi gör

Att jag kan se humorn i det mesta och ha nära till skratt

Att känna jag är omtyckt för den jag är

Ja det är lite av det som jag kom fram till.

Visst är livet lite enklare om man rannsakar sig och tar fram det positiva!?

Fy bubblan vad jag är klok ibland      

Tjipp Tjopp

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards