lorna

Alla inlägg den 21 februari 2011

Av lorna hanell - 21 februari 2011 18:18

Ska försöka bättra mig ! Det har inte hänt något speciellt faktiskt. Va ledig i helgen och va med lite när dom jobbade med fåren. Gjorde smörgåstårta i Fredags. Blev sådär otroligt sugen ni vet.... Nu kommer jag inte vara sugen på lääänge!!!! Den blev STOR så det blev frukost,middag och kvällsmat   .

Söndagen va inte kul!!! Jag hatar när slakt bilen kommer! Jag vet!!!! Så är livet men det hjälper inte mig när tankarna går som virvelvindar i huvudet. Jag får så mycket konstigt på hjärnan då.  Varje gång rinner tårarna när bilen åker. Kan ibland tycka att jag är extremt känslig men så tänker jag att hellre det än att vara kall och inte ha empati.

Ingela ringde och undrade om jag ville komma och filma lite när hon vallade med Skoja. Jag åkte upp till ladugården och där va även Anna. Det är SÅ kul att få stå bredvid och se " fröken" få lära sig nya grejer.Inte alltid lätt att förstå vad instruktören menar... eller hur Ingela   . Så tog vi en fika paus inne hos oss. Tror det va 13 hundar .Stackars Molle!! En höglöpande Yrsa som fjantade runt. Dom va dock skilda åt men vad hjälper det när Yrsa gick utanför och va som värsta fnasket   

Något på gång då ?? Nja... kanske blir bio i morgon. Trassel!! Tror det är en film jag kommer att gilla   

Idag har jag jobbat. En vecka med 2 arbetsdagar. fredag är nästa pass. Så nu ska jag fylla tiden i 3 dagar. Kommer att klara det har jag en känsla av. Om inte så får jag plocka fram min tavla jag broderar. Ja herregud !! Det är knappt jag tror det själv !  Jag brukar misslyckas kapitalt med allt vad handarbeten heter pga LITE dåligt tålamod med sådant.

Visst ja!!! Tror äntligen min rädsla att Axel ska sticka på promenaderna gett med sig. Ja i alla fall så länge snön ligger kvar. Han går nämligen bara ett par meter innan det är dax att "plocka" bort snön i päls och under tassar. Påtal om Axel så har han fått sig en ordentlig genomgång med borsten. Han ligger och snarkar när jag sliter i pälsen på honom. Bara någon plockar med honom så är han nöjd. Harriet har numera en något "kort" frisyr på ryggen. Tog maskinen så nu är alla cockrar skapligt lätt trimmade. Jag har inga som hellst planer på att ställa ut någon av dom igen.

Min "lilla" tjej och jag tränar lite i snövädret. 

Tack för kortet Ingela! 

 

Tjipp Tjopp 

 

Ovido - Quiz & Flashcards