lorna

Alla inlägg den 5 januari 2012

Av lorna hanell - 5 januari 2012 14:27

mycket nytt under solen här inte.Har avverkat ett arbetspass och firat mamma som fyllde 83 år igår. Plockat och styrt , är nöjd att jag kunnat skapa ytterliggare lite utrymma. Har rotat bland gamla papper och hittade ett brev som min lärarinna i 1-3 klass skrivit . Ett litet brev som alla elever fick eftersom det inte va betyg i alla klasserna. Conny fick sig ett gott skratt och jag förstår ABSOLUT inte vad hon menade. Ska fråga henne om vi stöter ihop på Willys    Såhär stod det bla

"Stavningen skulle må bra av ett något lugnare arbetstempo, men det är ju till en del en fråga om temperament "     VADÅ!!??? Hmmmm??

Pärmarna är nu tomma och väntar på att fyllas med 2012 års papper.

Hundträningen ligger forfarande på is, bara lite träning inne.Bonanza löper och är allmänt låg. Conny och jag ska gå ut och äta, vi skulle vara lite vågade och pröva något nytt. Men nu har vi bestämt oss för att det blir Kina i Söderköping. Vi kör på säkra kort   . Igår va jag och träffade min bror som jag inte sett sedan jag va 12 år. En bra känsla men dock lite konstig. En halvbror som man inte vet ett smack om. Får se om det kan bli någon mera kontinuelig kontakt.

Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards