lorna

Alla inlägg den 1 april 2012

Av lorna hanell - 1 april 2012 10:26

besök till Norrköping blev det igår. Ingela och jag drog till storstaden och ÖB. När vi gick där fick jag se en PERFEKT sak ! En gigantisk frysväska på hjul. Och vilka tänkte jag då på??? JO Lotta och Adelia. Eftersom dessa brudar har en packning som är gigantisk vid träning/tävling. (Eller ja Lotta har mest mat i sin) Puss på dig Lotta   .Inget illa men så är det. Och jag tror alla skulle hamna i mindre chock tillstånd om hon inte hade frysväska med sig. Det är liksom inte våran Lotta då  .  Vi tog en sväng till Adelia och fick fika. Kom in på ett mycket allvarligt ämne   . Nu är det bara att köra hårt Adelia !! Kan som ett litet ps tala om att vi hade inget sagt till våra karlar utan bara drog   . Det va dock bara 10 minuter innan vi kom hem som dom saknade oss.


Söndag

Nya planer har tagit plats i våra huvuden. Nu får vi se hur det blir med den saken, men man kan ju få drömma. Uteplatsen är inblandad och det finns många valmöjligheter. Lagt några "små" telestolp på skaplig plats. Diskuterat och fått ett litet spel på C. Ibland är karlar hopplöst svår överbevisade.

Så tog jag tag i träningsgodiset.

 

              GULD                      SILVER                    BRONS


Guld= extremt gott godis (torkad kycklinglever)

Silver= Typ nötstek,fläskstek,kyckling,kassler

Brons=Träningsgodis i form av hjärtan


Guld ska användas när vi ska träna rutan .Katla är nog exremt "blond" i dom lägena. Blir lite att bita i eftersom hon är något................ vad ska jag kalla det ???? Svårövertalad ?! Hon ser bara allmänt flådum ut och fattar absolut INGENTING. Ska snart dra till Ringarum för kurs med henne.


Något man kan säga att hon är proffs på är...........


Att vara extremt söt    eller ?????


  


Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards