lorna

Alla inlägg den 12 mars 2013

Av lorna hanell - 12 mars 2013 14:39

är vad jag är !! Har inget som hellst med Ingelas fest att göra! Hon tror mig inte men ska be mig om ursäkt när hon ser hur det ligger till    DET ser jag fram emot !

Så va det då detta med Katlas o min 1a start. Finns mycket att önska ! Hon tror ju att hon är en cocker och hon har även drabbats av cocker minne = Har aldrig hört det ordet matte! Nu är det väl en evinnerlig tur att jag inte har någon prestations ångest utan bara gör det för att det är kul. Givetvis blir jag lyrisk om det går bra men jag blir inte sur på min hund. Hon är samma hund ändå . Vi tränar på och REPETERAR !!!! Stadgan är liksom putts väck !! Ja Ja, det är ju hela 4 dagar till tävlingen. Hinner ut och terra några flera "kursare" i morgon.

Idag har verkligheten kommit ifatt mig   . Har insett att utrycket "man blir som dom man umgås med" är SÅ sant! Hände en sak som va mindre bra. Nu gav jag några människor ett gott skratt.(vilket jag självklart bjuder på)

Att behöva gå i terapi i 14 dagar efter Ingelas fest är nu ett faktum! Jag har mardrömmar om att jag ska visa mig offentligt i KLÄNNING!!!!!!!   . Har försökt att förbereda mig mentalt men det går inte så bra!  Hmm undrar om jag kan gå i mina "hund kläder". Näe det ska jag inte !! Så bör man även sätta på lite spackel! Jag som har mascara ibland och nu kanske det vore på sin plats med något mera,tänk om jag va lika duktig som andra på detdär med att pimpa upp. Är inte sådan men jag ska göra mitt bästa   . Ska till frissan på fredag också,gör en vild chansning eftersom det inte är min vanliga frissör.Kan bara konstatera att det kan inte bli värre än nu (hoppas jag!!)

Har gjort Taco paj idag. Nytt recept men jag tror den är ätbar.Ska serveras på Lördag.

Att älska !!!  Har funderat på om folk tycker det är konstigt om man säger att man älskar någon. Jag har flera kriterier på detta. Jag älskar Conny på ett sätt, mina barn på ett annat,mina hundar ,mamma, vänner på ytterliggare ett annat. Fick en reaktion häromdagen när jag sa att jag älskade min vän. Jag tycker man kan älska en kvinnlig vän! Det tyckte inte den personen. Tur att vi är olika !!

Nu pockar 5 st fybenta på uppmärksamheten, Axel är nog den som "lider" mest av att maten inte serveras omedelbart. Att han kan föra ett sådant oväsen ! Men gör man det så får man vänta ännu längre!!! Taskig matte dom har   .

Tjipp Tjopp




Ovido - Quiz & Flashcards