lorna

Alla inlägg den 4 mars 2013

Av lorna hanell - 4 mars 2013 08:49

att inse att det blir en veckoblogg för min del, kanske blir mera att skriva om när våren kommer och aktiviteterna blir flera.


Kan inte låta bli att visa Katlas förändring :)  Min LILLA tjej som nu är "något" större.

Hennes övertygelse om att hon är en liten cockerspaniel flicka kan kanske förstås här   


 



Men nu borde hon väl insett att hon INTE är en cocker !!?? eller?


 


 


 



Min älskade "lilla" bumbijörn   


Är lite impad av mig själv! Fixat en träningsbok, inget märkvärdigt men dock. Nu ska vi bara se hur länge jag håller fast vid att fylla i den också   .

Tog och dammade av Bonanza, vissa dumheter som ska bort visade sig. Men motor saknade hon inte !!

Harriet är hysterisk som vanligt ! Mera träningsvillig hund är svårt att hitta. Katla tar det hela med ro och tycker det är kul att träna men lika snabbt slår hon på Off knappen och lägger sig för att koppla av. Hennes debut som snart ska komma känns väl sisodär, ska ta mig i kragen och göra små pass med henne ofta nu innan så får vi se hur långt det räcker. Plan är som en nyspolad hockey rink,BLANK av is. När jag går ner på gärdet går jag i kanten av plan och då är hundarna som bambi på hal is.För ni ska ju inte tro att även dom kan gå i kanten.

Våren är på ingång känns det som. Fåglarna har fått spelet och sjunger som galningar,flugorna har vaknat och kravlar sig segt fram.(från vart vet jag inte) OCH snart drar lammningen igång    Har  redan försökt programera hjärnan att jag inte ska få hjärt snörp när Ingela ringer och ropar : Kom till Julpan !! NU!!! Har nämligen hänt att jag slängt mig i bilen och med hjärtat i halsgroppen (för jag tror att det hänt något tråkigt) kommit upp och Ingela kliver fram strålande av glädje och har ett nyfött lamm i famnen. -Det första har kommit!!!! Hmmmm ???


Jag är nog lite av en skid nörd! Gillar att kolla på skidor denhär årstiden och annars är det Formel 1 som gäller. Vilken Rysare 5 milen blev!! Det bästa av allt va att Northug kom så långt bak   ! Gillar inte hans attityd! Sedan att han är en duktig skidåkare kan ingen ta ifrån honom.

Vasaloppet är en annan sak som jag vill se, korkat kanske. X antal stollar som åker 9 mil FRIVILLIGT!!!! Likt förbaskat sitter jag där med kaffekoppen och är helt förundrad varje gång. Jag skulle vilja åka Vasaloppet PÅ skoter ! Är ju underbart vackert och för att förhindra att jag behöver respirator efter 100 m så går det åt en skoter   


Tjipp Tjopp

 





Ovido - Quiz & Flashcards