lorna

Alla inlägg den 22 juli 2013

Av lorna hanell - 22 juli 2013 14:37

Laddade jag för bad. Handuk o baddräkt. Dom ända som badade va

När jag va liten badade jag jämt ! Vi bodde på en ö o fiske o bad va det bästa jag visste. Vet inte riktigt vad som hänt men nu badar jag ogärna. Cockearna ids jag inte ta med ner för det är ingen av dom som går i frivilligt. Katla är den som gillar der bäst. Hon simmar till o med. Bara matte som får panik ;).
Idag är jag skapligt uttråkad ! Har agerat sjuktransport åt lilla Segra. Hon blev op på fm o vi hämtade hem henne. Tycker så nedrans synd om sjuka djur. Nu ska hon väl bli bra men dom är ju så ynkliga o hjälplösa efter en op. Krya på dig nu Monstret ;) !
Nu är den stora frågan vad jag ska pyssla med resten av dagen !? På fredag är det arbetsdax igen. Semestern går fort! Tillbaka till dom vanliga rutinerna känns iof inte helt fel. Saknar både arbetskamrater o brukare! Det närmar sig slutet på sommaren o jag har inte gnällt en enda gång på värmen ! DET ni ! Jag blir nästan lynchad när jag säger att jag älskar det som komma skall. Att få tända lampor, ljus o kura skymmning är för mig underbart.
Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards