lorna

Alla inlägg den 31 juli 2013

Av lorna hanell - 31 juli 2013 11:08

dagar har det varit! Kan inte tala om vad men nu är det lugnt igen. Ibland vore det så skönt om man kunde stänga av känslorna.
Katla trodde nog att husse fått ett riktigt psykbryt häromdagen när han fick kommendera oss genom hela programmet. Hon gjorde som hon brukar, lyssnade inte på honom ;)
Vittsen va annars att få kommendering för hon går på tl ibland.

Ibland är det befogat med en smäll !! Jag trodde på fullt allvar att hjärtat skulle stanna ! Ingela la ut en bild på Nike o att hon bad om styrka. Dom hade nyss åkt från oss så tusen tankar for genom huvudet. Smsade både henne o Andreas. Inget svar!! Så ser jag henne svänga in till oss o stannade vid stugan. Jag bort o sliter upp bil dörren!! VAD ÄR DET SOM HÄNT ????
Va !!???
Du har ju lagt ut en bild på Nike o ber om styrka!!!
Näe den är på Segra
NÄE !!!
Så börjar hon garva. Oj då! Då blev det fel bild.
Det va i det läget dom välförtjänta smällarna delades ut. Hon tyckte det va hysteriskt roligt. Det gjorde INTE jag!!!! Även hon ändrade sig när folk började skriva på fb och hon insåg att det va dax att ändra på misstsget.
Fina Fina Guldhund !!

Att det råder viss brist på pondus hos vissa av våran familj ( läs Conny) är väl välkänt vid dethär laget. Vem som är lägst i rang här råder det ingen tvekan om! Katla ville ha husses fotölj, han klappade o konstaterade att det gick inte eftersom det är en snurrfotölj. Jag får bita mig i tungan för att inte få ett spel. Tillslut klev hon i alla fall ner o C konstaterade stolt
Där ser du att dom lyder mig!
Grrrr ! ELLER HUR! Att hon gick ner berodde inte på att han sagt
Gå bort! TJUGO GÅNGER!

Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards