lorna

Alla inlägg den 3 april 2011

Av lorna hanell - 3 april 2011 19:51

på övervåningen idag. Skiftat sovrum så nu har vi ett stort härligt sovrum igen. Det blev bra, nu är bara frågan om man står ut i sommar eftersom solen ligger på hela dagarna. Fläkten är dock redan intagen. Vårat gamla sovrum är numera gästrum och blev mysigt.

Våran dunderklump är lite halt, hon kom i full fart och slog på skallen över Harriet och är alltså nu halt på ett framben. Inte kul men jag håller tummarna att hon sträckt sig och att det blir bra på några dagar.Får ju nämligen spunk av att ha hund som inte är ok. Känns lite fjuttigt att skriva om en halt hund när jag vet en tjej som har en svårt sjuk hund som det inte ser ljust ut för. Tänker mycket på henne och hennes känslor och tankar.Har tjattat lite med henne nu i kväll. Fy sjutton för att ha djur som är sjuka!

Nu är Conny ute och hämtar Tobbe och Linn vid bussen. Han har varit på Idol uttagning idag i Linköping. Ska visst tillbaka på Tisdag för att gå upp inför den "riktiga" juryn. Hoppas dom inte "slaktar" honom då. Ja för elaka kan dom ju vara menar jag. Vet inte om mina nerver klarar att se honom inför dom på tv. Hualigen.

Träningen idag har varit obefintlig, kanske åker bort en sväng på träning i morgon. Skulle behöva köra läggande med H eftersom det är tävling i helgen som kommer. Vore ju kul om hon kom ihåg hur man gör ett läggande då   . Jag har även ett önskemål om uppehåll och skapligt torr plan eftersom min "känsliga" lilla cocker flicka inte lägger /sätter sig i blöta.

Tjipp Tjopp


Ovido - Quiz & Flashcards