lorna

Alla inlägg den 25 april 2011

Av lorna hanell - 25 april 2011 17:02

och jag är SÅÅÅ glad !  Har fått fast jobb. Kommer inte behöva oroa mig för att jag inte får några "timmar" längre. Trots det så är det lite tråkigt att sätta personalen nere i Vika på pottkanten. Det är schefernas jobb att fixa ny personal och det bryr jag mig inte ett smack om ! Har liksom inte fått så mycket från dom så varför skulle jag bry mig om dom? Näe !!

Jobbet då. Jo 75 % som personlig assistent i Norrk. Samma bolag som sist. Vilket känns kanon eftersom basarna där är KANON. Har gått intro och det känns jätte bra. På ett helt annat sätt en sist och jag tror det blir jätte bra.


Påsken då..... Ja Påskafton hade vi främmande av mamma, Berit,Connys mamma och sambo. Vi satt ute hela dagen och bara hade det skönt. Alla va nöjda och glada vid hämfärd. 

Nu är C & T inne på dansen. Eller mera troligt att dom sitter i kö vid Söderköping. Tror inte dom riktigt visste vad dom gjorde men jag satt i telefon när det bestämdes så jag kunde inte informera om hur låång kön va när jag kom hem från jobbet   . Nu ska jag göra ingenting. Jo förresten jag ska nog fylla i mitt schema i almanackan. Tänk att veta hur man jobbar i framtiden    Tjohooo!!!

Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards