lorna

Alla inlägg den 16 april 2011

Av lorna hanell - 16 april 2011 15:04

har hänt. Lite vårkänslor har allt slagit till och man har lust att vara ute och pyssla. Men HUR kul är det att ha en stackars Katla i snöre och Bonanza är en riktig satkärring som bara retas med henne. Större plats för bilar och lite upprensning runt ladugården har det blivit. Även krattan har fått arbeta lite. Nu är det nära att man kan vara på plan igen. Ska bli skönt. Idag har jag planterat penseér.Så fin så. Så blev det en sväng till Julpan för att kolla på lammen när dom har ff. Mycke spring finns det i deras små ben.Kelade lite med Drutten. Hon kommer när jag ropar för hon vet att det alltid finns lite god havre i min hand. Sötaste tackan som finns ! 

 

Tobbe lägger om däcken så nu är det vår på riktigt. 

Hade en plan på att trimma Axel och Yrsa ute men vi får se hur det blir. Lusten liksom flög sin kos så jag kanske sparar det till i morgon.

Idag känner jag mig modig så Katla har fått vara lite lös. Tog av henne kopplet och hon gick en bit och la sig. Ni skulle sett Bonanzas min!!! Hon stirrade på kopplet (som låg på bordet) och sedan på Katla. Spottade ut leksaken och gick och la sig. Ja nu va det liksom inget roligt att retas längre när Katla va lös. Hundskrälle !! 

Nu ska jag utfodra dom 4 benta och så får vi se vad resten av dagen ger. Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards