lorna

Alla inlägg den 7 april 2011

Av lorna hanell - 7 april 2011 15:36

Jag vaknade kl 6 av att en fluga gjorde sitt bästa för att driva mig till vansinne. Bara att kliva upp och se glad ut, flug aset försvann och det fanns inte en chans att slå ihjäl henne. Kommer alltså att bli samma visa i morgon bitti. Men vänta du bara !!! Laddar upp med flugsmälla ikväll  Tussilagon blommar för fullt,sjön är nu isfri och fåglarna har fått hjärnsläpp.Tagit en fästing på Daggans katt, Ja med andra ord Våren är här!!!!

Blåst storm idag men det gör inte så mycket tycker jag eftersom det torkar upp. Längtar efter att leran ska försvinna och plan bli torr. Har trimmat Harriet,hon måste ju vara lite presentabel tills på Söndag.

Efter maten tog vi en promenad, Axel och Yrsa gjorde oss sällskap. Blev en sväng till Julpan för att kolla på gullisar.

Daggan bjöd på kaffe och nybakade hålkakor. Tack snälla! Smakade smaskens!

Conny och Laura har lite mys


Kisse ville också vara med på bild,Närbild!



Axel och Yrsa tyckte det va skönt att få egentid utan dom andra. Fick varsitt ben av Daggan också.


        


Lillplutt! Det är den minsta lammunge jag någonsin sett tror jag. HUR kan mamma Gena rata denna lilla sötnos? Tackskrälle !!

 


Ligger tryggt hos mamma och vilar


 



   


Katla tycker nog att fotöljerna är i minsta laget.Att soffan stor precis bredvid anser hon inte vara ett bättre allternativ utan det är bara att klämma ihop sig


 


Tränade igår. Bonanza gjorde mig så glad genom att vara mera allert och tyckte det va kul. Hon är påvägtillbaka nu känns det som. Däremot blev jag lite fundersam av Harriet. Inte lika hysterisk som vanligt. Löp på G antagligen. Jag har talat om att det är bara att hålla igen tills efter helgen. Jag VILL tävla! Tanken att anmäla Bonanza till någon tävling har dykt upp också. Men tiden får utvisa hur det blir med det. Kommer ju som vanligt att arbeta hela sommaren och missar antagligen flera tävlingar pga det. Det vikariens lott att alltid stå till pass. Fick ett telefonsamtal från kommunen idag som gjorde mig vansinnig .Kan inte tala om vad det gällde här. (tyvärr) 

Har sökt jobb i Åtvid, ja fattar ni ??? Vägen över dit på vintern är INTE kul. MEN schansen att få det är väl typ 10 promille eller något.    

Tjipp Tjopp 

Ovido - Quiz & Flashcards