lorna

Alla inlägg den 3 februari 2012

Av lorna hanell - 3 februari 2012 11:16

Ja nu har flyttlasset gått och det gick smidigt. Nu har ungarna nog bott in sig och dom tycker det är mysigt och skönt med eget. Jätte mysigt har dom det , vi har varit och fikat 2 ggr. Här hemma har lugnet lägrat sig. Inte för att ungarna förde så mycket oväsen men nu är det bara vi 2 och en sådan skitsak som att låsa dörren och veta att ingen kan komma in, eller att inte tända ytterlyset. Många små saker som gör en stor skillnad. Mamma har varit på besök. Hon tycker det är mysigt att komma hit och sova över ibland. Kallt är det!! Kan det inte vara någon motta på det? Vattnet har bara frusit 1 gång än så länge. Vi har än så länge ca 5 cm snö och solen försöker bryta fram. Vi har besök ute i hagen nu när valltackorna har flyttat. Dom har det inte lätt nu dom stackarna, hoppas denna lilla tjej (tror jag) klarar vintern.

    


Man borde få EU bidrag för att föda dessa små gynnare. HERREGUD vad dom äter !

Men söta är dom. 

   

Domhär däremot skulle jag kunna strypa !!! Det tar ca 1 millisekund så är dom på soppåsen om man inte kan gå ögona böj. Typ 2 minuter så är det kört. Måste mot min vilja säga att dom är fina men odjur är dom !

   


Som ni vet så heter det ju 3 eller 2 sitts soffa och fotölj. Här har vi numera en egen gradering.


En flatt & 3 cocker soffa.


  


En bumbi fotölj


  


Idag ska jag göra laxplanka för första gången. Det kan sluta precis hur som hellst. Vet av erfarenhet att det i värsta fall kan hamna i soporna alltihopa. Har hänt att en hel bulldeg hamnat där för att något gick fel, samt att när jag en gång skulle göra mandelmusslor och både plåtar och formar hamnade ute på gården. Grannen ringde och frågade fnittrande om jag va arg   . Hmmmmm GISSA!! Som tur är så har vi nu ingen granne så nära   .

Här kommer en bild på den supergoda plankan. Riktigt nöjd med mig själv. Jag är nog faktiskt duktig på att laga god mat :)

 

Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards