lorna

Alla inlägg den 23 januari 2013

Av lorna hanell - 23 januari 2013 19:14

följer om djuren som lider. Sö/må tog även Ingela kontakt med myndigheterna.Ju fler dessto bättre! Tycker det vore själva fanken om inget görs! Måndag va jag borta och kollade igen och det fanns fortfarande inte ett hö strå. Då ringde jag Länstyrelsen.Stod på plats och beskrev vad jag såg med tårarna rinnande utanför kinderna. Hon talade om att dom skulle besöka gården under dagen. På em när vi va hos Tobbe o Sandra så ringde en annan kvinna upp mig och ville ha lite mer info.Fattar dock inte dessa töntiga lagar som gör det omöjligt att ta djuren dirrekt!!!! VAD är problemet????? Jag upplös i alla fall om att jag kommer ringa VARJE dag och hon tyckte det va bra att jag låg på.

Tisdag va jobb dygn men jag hade kontakt med I via sms och fick till min glädje höra att nt24 skulle komma och göra en intervju.

Idag gick jag av och sedan va det personalmöte i 3 timmar. Något trött kom jag hem och påt igen bara!!!!!!!! Ringde återigen kvinnan på länstyrelsen. Fick veta att det va flera punkter det brast på samt att länsvet o jurist va kontaktad. Hon sa att jag va välkommen att höra av mig igen om jag ville.............SKULLE tro det!!!!!!!!

Nu finns intervjun med Ingela ute på nt24 samt en artikel i nt om saken. Hoppas nu bara att inga djur hinner dö innan något görs.Hoppas även att det blir djurförbud för karln !!!!!! Han skulle aldrig mera få gå i närheten av djur !!!!!

Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards