lorna

Alla inlägg den 28 januari 2013

Av lorna hanell - 28 januari 2013 10:37

blandad kompott om vad som hänt sedan i Onsdags. Tanken på att regga o anmäla Katla har vaknat till liv och jag hoppas att jag genomför det nu. Inte bara att jag drar ut på det utan det kostar även en slant. Bonanza och Harriet är skendräktiga nu och då vet man ju hur det är. Ja inte Harriet givetvis men B är segare än en ako kola. Hoppas hon kommer igång tills kurserna startar.

Har fått glädjande nyheter om Harriets syster som nu är som en studsboll igen :) .Hon har fått tillbaka livsglädjen och är återigen en halvgalen cocker.

Bancan har åkt hem från Spat och jag saknar att hon inte är med Ingelas flock hit. En SÅ mysig Rotta !! Påtal om Ingela ja...............Kan väl säga att om det är någon som nästan lyckas få mitt hjärta att stanna så är det hon. I går kom hon o delar av flocken, hon tog upp telefon och spelade upp ett ljud som va väldigt bekant   Puttans diskreta vovvande. Vart är hon frågade jag. Hon stack och kan inte hittas men jag lyckades spela in henne fick jag då till svar. Det va DÅ mitt hjärta gjorde ett stopp!!! Så efter en stund så kom det där välbekanta flinet och det va INTE alls så! Men det är inte ok att göra så mot mig!!!!!! Några välförtjänta smällar delades ut och så fick hon en utskällning. MIN älskade Puttan skämtar man inte om så!! Vet ju hur illa det kan gå om det skulle hända och det är verkligen min fasa!

INTE SNÄLLT!!!!!!!!!

Det va ju synd att jag inte lyckades skrämma henne med min uppsyn när hon öppnade dörren !! Jag höll nämligen på att färga håret och då vet ni väl alla hur "vacker" man brukar vara   . Håll i er nu gått folk för nu ska jag berätta något som troligen gör att ni kommer dö av skratt........ Jag färgade även mitt inköpta löshår. JA ni läste rätt   . Kan säga att jag blev riktigt nöjd och det blev jätte fint när jag satt dit det. Eftersom jag har så extremt tunnt hår så är det himmelriket att få dit mera hår. Kommer givetvis bara att använda det vid speciella tillfällen (eller när jag helt enkelt känner för det). Det är mina kära arbetskamraters fel!!! Flera av dom har löshår och det är så häftigt. Så nu får ni tycka vad ni vill om saken men jag är nöjd och nu ska jag bara arbeta upp förtroendet och använda det också   .

Idag har jag ringt länstyrelsen igen och det händer saker, hon kunde inte säga VAD men det är mycket pågång i ärendet. Hoppas nu att hon inte ljuger mig rätt upp i ansiktet. Vet ju liksom aldrig med myndighetspersoner.

Kan med glädje konstatera att nu har vi 17,5 grad när vi kommer ner på morgonen.Tack Kung Bore för att du släppt taget för denna gång!! Väntar nu på att allt ska förvandlas till isgata,är dock beredd eftersom jag inhandlat broddar till skorna.

I skrivandes stund är C till läkaren och har troligen en slang nerkörd i magen   .Mig skulle dom få söva ! Aldrig i livet att jag skulle göra det vaken.Jag glyks ju bara jag ska borsta tänderna längst bak! Fy vale säger jag bara. Nu hoppas jag att dom kan hitta en lösning på hans problem.

Måndag innebär ju vägning och ätardag. Blir lite frustrerad för nu är det segt!Inget händer vissa veckor. Vill ju att det ska ligga på 1kg- varje vecka men icke. Men i det stora hela är jag jätte nöjd med mina 20,5 kg -   . Även C har ju kört och ligger nu på sin ideal vikt.(Hmm tänk om jag med va där!!) Målet är 5 kg till tills Midsommar. Går det så går det. Hoppas att viktminskningen ska göra att jag ska tåla värmen i sommar bättre. Om man ser till att jag har börjat frysa (vilket jag aldrig gjort förut) så ser det ju bra ut. Sover nu med sockar,t shirt,täcke och 2 flisfiltar. Andreas sa för ett tag sedan att han under 4,5 år aldrig sätt mig sitta och frysa. Coolt tycker jag.Hellre det än att svettas som en gris.

Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards