lorna

Alla inlägg den 25 juni 2011

Av lorna hanell - 25 juni 2011 19:08

bloggade förut men det försvann  . Nu blir det bara en kort sammanfattning.

Måndag

Va ute och va med lite på kurs med Bonanza. Gick bättre än sist i alla fall. Jag va inne och klippte mig. Kort blev det denna gång. 

Tisdag

Bestod av jobb

Onsdag

Gick av passet och sedan hade vi hundkurs. Körde inte sista halvan för jag hade huvudvärk.  Va även ute på kvällskursen,dock utan hund. Fick mig några goda skratt. Va en karl med som jag aldrig sett förut.Han satt och kollade på. Undrar va han tänkte.............Konstigt att inte grönbussen dök upp

Torsdag

Massage,handel och annat att pyssla med hemma. Skulle inte åka till Åtvid för att jag hade fullt upp. Nu blev det så att lusten vann och jag for iväg och det ångrar jag inte ett ögonblick. Fick se många fina program. Finast av dom alla va Nancy och Anja. Fy sjutton så fint! Jag fick ståpäls flera gånger. 185 poäng och en klassvinst va dom SÅÅÅ värda.  Grattis en gång till. Även ett grattis till er andra som kanske inte nodde ända fram men gjorde fina program. Så va det en sak som INTE va rolig. Ibland tycker jag att vissa människor är såååå småsinta. Det hände här.Jag tänker inte ta upp vad men jag kan säga att "vissa" åkte ner ännu lägre på 10 i topp listan. Fy farao säger jag bara !!!!!

Midsommarafton

Dagen innehöll : Sill & Potatis, jordgubbar&grädde, grillat till kvällen. Inte en ända droppe alkohol intogs. (det gick bra ändå) Vi hade trevligt och va nog alla nöjda efter dagen.

Midsommardagen

Kunde tro att jag druckit ca 10 cider, vaknade med hela blåsorkestern i huvudet. Har spenderat dagen i fotöjen och bara slappat. Vi blev bortbjudna ikväll men eftersom C har extremt ont just nu så avstod vi.

Här kommer några kort på min lilla Bumbibjörn

Kolla stilen med benen


Hon tycker om att pussas


Tobbe uppskattar det inte lika mycke



VILL ha en större fotölj


Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards