lorna

Alla inlägg den 27 juni 2011

Av lorna hanell - 27 juni 2011 20:24

när man har 3 cockrar.Tycker inte jag gör annat ibland. Yrsa och Axel fick sig en makeover igår. Axel åkte dessutom på att bada. Han visade klart och tydligt sitt missnöje med att se döende ut. Nu är det tyvärr så att det hjälper inte i dethär huset.

Idag Måndag så blev det ett pass med Harriet. Hon skötte sig bra trotts värmen. Det är nog faktiskt matte som lider mest av den. Jag har börjat med 2ans moment och hon sköter sig riktigt bra. Hon har nog ganska lätt att lära min lilla studsboll. Rutan törs jag knappt kommentera men än så länge går det bra. Hon går in och får självklart belöning varje gång. Synlig än så länge.

Så fick jag ett sms från Blodbussen. Det är tydligen kris med folk som har tid att lämna blod. Jag åkte in och blev tappad på lite. Tycker det är en bra grej och dessutom så får man ju en koll på blodtryck och blodvärdet. Allt va bara bra och jag har tydligen ett väldigt bra blodvärde. Inte vanligt bland kvinnor sa dom. Så när vi ändå va i Söderköping så tog vi en glass. Lakrits !!!! Mums!!

Hem igen för att smyga mig ut på plan för att tjuvlyssna på en privatträning. Man lär sig amssor av att tjuvlyssna

Ikväll har jag gjort en nostalgi tripp, har tittat på gamla kort. Ja tiden bara rusar iväg kan jag konstatera.

I morgon har jag 2 trimmningar. Funderar allvarligt på att sluta ta emot trimmhundar. Min nacke tycker det räcker gott med mina egna och Molle, Lillan. Vi får se hur jag gör.

I morgon kväll ska jag ner till gamla jobbet en sväng också. Ska bli kul att träffa dom igen!

Fick ett telefonsamtal igår. En gammal bekant kommer och hällsar på under Torsdagen. Ska bli kul eftersom det är ca 14 år sedan sist. Varför är man så dålig med att hålla kontakten?? Man säger att man ska ses/höras av och så rinner det bara ut i sanden.

Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards