lorna

Alla inlägg den 12 juni 2011

Av lorna hanell - 12 juni 2011 15:28

om att inte starta idag så sprack planen. Viss övertalning förekom och jag kan säga att jag är glad för det nu    Packade in min svarta lilla stjärna och frysväskan i bilen och for mot Söderköping. Skulle skriva i Eliten och trean. Va mycket intressant att höra domarnas prat om våran bästaste fröken och Dulle.  Mycket fina ord fick dom. Några regn droppar föll under tiden jag skrev och sedan kom solen. Hett som ett litet hel.... tyckte jag givetvis.

Är nöjd med Bonanza trots den där nedrans rutan som hon nollade även idag. Annars kändes det bra. Hon va med mig mera på ff och det är jag mycket tacksam för. Nu är det långt kvar innan hon går där jag vill, men vi har kommit en bit påväg. Nu är det ju djur vi jobbar med och dom har väl inte alltid samma tänkande som vi. Hon är lika värdefull för mig i alla fall ! Brukar aldrig skriva ut poäng och kommentarer men här kommer det........

Platsläggning   10

FF  7  Pendlar ngt,ut i sväng,ss, bra språng

Läggande 8  Långt ut,framföring,bra ner, bra upp

Inkallning m ställande 8,5  dk,tempo,stannar mycket fint

Rutan    0  många dk,vänder om ,föraren går framåt

Apportering   6 tempo,dk,ss 

Hopp över hinder 8,5 nosar

Fjärr  10

Helhet 8/10 Något långt/från föraren i sidled,Trevligt framförande

144 poäng

Det va 2 domare och det va nytt för mig men tyckte det va kul att pröva på. Vi blev 2a i klubbmästerskapet och det är jag super nöjd med !!!!

Kort kommer senare (eller hur Ingela ?)

Så trodde jag att vi skulle äta tillsammans, nix!! Va bara jag som hade med mig så det va bara att ta med frysväskan hem igen. Va uppe och lämnade hundmat till mamma på vägen hem. Fick lite kallt att dricka och det satt INTE fel.

Käkade när jag kom hem och nu har Bonanza somnat gått efter sin mat. Hon snarkar som en gris mitt lilla hjärta.

Vill tacka alla som håller på med detta tävlande. Vilket gäng vi är !!!   Peppar och blir glada för varandras skull. Underbart att tillhöra detta och speciellt vara en av Team Ingela   

Tjipp Tjopp


Ovido - Quiz & Flashcards