lorna

Alla inlägg under april 2013

Av lorna hanell - 30 april 2013 14:37

Men alltid något. I går va min jobbar kompis på besök med sin hund Anton som är en Curly Coated Retriver . Första riktiga mötet med den rasen o jag måste säga att han va mycket trevlig upplevelse! Jätte fin! Stor o maffig dock inte fet. Försökte väcka matte Annas träningslust o jag tror jag lyckades ;) Verkar vara en lättlärd kille.
Idag ville jag inte gå ur sängen, det va snurrigt. Men efter några timmar hade det lättat. Har precis gjort paj till kvällen, hoppas den är ätbar ! Första gången jag gör den. Ja nu är det väl i alla fall officiellt vår !? Valborgmässo
afton, många som kommer ha en ordentlig bakfylla i morgon! Tacksam över att man kommit ur stadiet där man gick in för att supa skallen i bitar.
Ska jobba kortpass i morgon.Vet inte vart långledigheten tar vägen! Nu är det påt igen;)
Tjipp tjopp

Det

Av lorna hanell - 28 april 2013 13:18

Blev lite barkläder från Maria. Det närmar sig med stormsteg :) Tänk att min lilla unge ska bli pappa! Tiden rusar förbi !
Våran lilla bumbibjörn har gjort det igen! Kan svära på att hon är helt övertygad om att hon är en cocker spaniel !! Conny hade tagit ner våran stora hallspegel och ställt den i v rummet, in kommer Katla och blir totalt skogs tokig när hon fick se sin spegelbild. Raggen på ända och skällde ursinnig. C va tvungen att vända på spegeln för att hon skulle lugna ner sig.
Har återigen filosofer lite, när blir man mogen/ vuxen? Jag tycker jag är mogen.Vissa tycker säkert jag är mossig . Det skiter jag totalt i ! Men nu
till min funderingar eller förresten ........ Struntar i det !! Ingen ide att trampa andra på tårna,, fortsätt med erat beteende men vänta er inte heller att bli behandlade som vuxna då heller !
OBS jag menar inte ungarna !!! Ungarna ja!! Vore det inte bra om var och en skötte sig själva o sket i andra !? Mina båda grabbar är vuxna nu och jag har som mamma inte något ansvar för vad dom gör! Det är deras val ! Så gå inte på mig som mamma! Vänta bara när era egna barn fyllt 18 och ni inte har ett smack att säga till om min! Era elaka o dumma kommentarer kan ni hålla för er själva ! Nu tror jag tyvärr inte att dom som borde läsa detta kollar min blogg men det va skönt att få ur sig själva! Sandra o Tobbe ska gifta sig på medeltida vis o jag tycker det är häftigt ! Hmm frågan är vad vi ska lyckas hitta för bra kläder, har en tjej som ska hjälpa oss och det ska bli
skit kul !!!

Tillslut en fråga till er......
Ser hon ut som en tycker det;)

Av lorna hanell - 16 april 2013 15:03

Knallar på och våren har äntligen kommit. Tycker faktiskt det gått skapligt för mamma sedan hon förlorade Lillan. Om folk bara kunde sluta försöka pracka på henne en ny hund. Hon vill inte och det får man acceptera !
Min hund träning går väl sisodär. Min kropp vill inte riktigt just nu och det SUGER ! Men det är bara att acceptera att man inte är 20 längre.
Det närmar sig !!! Blir farmor snart (4 V) Är spännande ! I morgon ska jag köpa lite kläder. Har en vän vars dotter har en liten på 2 månader har kläder jag ska kolla på. Önskar man vore en " tät" farmor som kunde hjälpa till mera. Tänk att så mycket i vårat samhälle styrs av pengar ! Är orättvist att endel lever i ett stort överflöd o andra knappt har till mat.
Tjipp tjopp

Av lorna hanell - 5 april 2013 20:40

måste vara fel ! Jag har alltid varit extremt morgon trött, nu helt plötsligt vaknar jag halv 6 -6 !!!!! Men hallå !! Jag finner ingen som hellst anledning att vakna den okristliga tiden !! Jag har vilda diskutioner med mig själv när jag vaknar och kikar försiktigt på kl. SOV tänker jag då, när jag legat o vridit mig en halvtimme är det bara att ge upp. Hundarna tycker jag bara är jobbig som kommer ner o stör dom. Nu är det bara att gilla läget o intala sig att numera är jag en morgon människa!
Natten som gick tog jag faktiskt till en insomnings tablett. Hade natten innan bara Lillans sista andetag som bild när jag blundade. Sov typ NADA och sedan satt jag på utbildning hela dagen. Va trött intill medvetslös , ville inte ta chansen att ligga sömnlös en natt till. Det är fortfarande skit jobbigt vad som hänt och mina tankar om mamma som sitter där ensam! Nu skulle hon åka bort i helgen o det känns bra att hon får lägga tankarna på lite annat. Måste även idag bjuda på en lamm bild :)
Tjipp Tjopp

Av lorna hanell - 3 april 2013 20:44

att missta ett djur ! Mamma ringde mig på jobbet och sa att Lillan inte va bra. Nu har det hänt ett antal gånger så tog det inte så hårt utan lovade komma förbi påväg hem. Lillan hade en mycket svullen mage o jag ringde vetten o fick komma dirrekt. Hon va inte allmänpåverkad men min känsla va inte bra. Mamma ville inte följa med, åkte ner o det togs ultra. Buken va full av vatten. Lever prov togs o dom va katastrofala. Skulle ligga på 2-3 men va 30. Att i den stunden inse att det bästa för henne va att få somna och jag va tvungen att ringa min 84 åriga mamma o säga att hennes livskamrat borde få somna va inte kul! Mammas sällskap o tröst sedan pappa gick bort skulle inte komma hem igen. Gråtande ringer jag mamma o berättar. Hon bröt ihop och jag kände mig SÅ jäkla maktlös. Vi kom fram till att Lillan skulle få somna. Att sedan sitta där med henne i knät och känna livet rinna ur henne va så fruktansvärt!! Hon va lugn och trygg i min famn och det kändes som rätta beslutet. Min syster slöt upp och vi åkte till mamma för att trösta. Att se mammas sorg va nog det jobbigaste av allt. Vi pratade och jag plockade bort alla Lillans saker. Ville ha med mamma hem för att hon skulle slippa vara ensam men hon ville inte. Tårarna slutar inte rinna och jag vill inte gå och lägga mig för jag vet vad jag kommer ha för bilder i hjärnan. Det är så fruktansvärt smärtsamt!!!!! Vila i frid lilla gumman !!! Nu är det bara att försöka plocka upp spillrorna av min stackars mamma som är totalt ensam! Tänkte om hon skulle få låna någon av mina cockrar men beslöt att det hjälper inte för det är inte hennes älskade Lillan. Dom fick 6 år lyckliga år ihop.

Ovido - Quiz & Flashcards