lorna

Alla inlägg den 28 april 2013

Det

Av lorna hanell - 28 april 2013 13:18

Blev lite barkläder från Maria. Det närmar sig med stormsteg :) Tänk att min lilla unge ska bli pappa! Tiden rusar förbi !
Våran lilla bumbibjörn har gjort det igen! Kan svära på att hon är helt övertygad om att hon är en cocker spaniel !! Conny hade tagit ner våran stora hallspegel och ställt den i v rummet, in kommer Katla och blir totalt skogs tokig när hon fick se sin spegelbild. Raggen på ända och skällde ursinnig. C va tvungen att vända på spegeln för att hon skulle lugna ner sig.
Har återigen filosofer lite, när blir man mogen/ vuxen? Jag tycker jag är mogen.Vissa tycker säkert jag är mossig . Det skiter jag totalt i ! Men nu
till min funderingar eller förresten ........ Struntar i det !! Ingen ide att trampa andra på tårna,, fortsätt med erat beteende men vänta er inte heller att bli behandlade som vuxna då heller !
OBS jag menar inte ungarna !!! Ungarna ja!! Vore det inte bra om var och en skötte sig själva o sket i andra !? Mina båda grabbar är vuxna nu och jag har som mamma inte något ansvar för vad dom gör! Det är deras val ! Så gå inte på mig som mamma! Vänta bara när era egna barn fyllt 18 och ni inte har ett smack att säga till om min! Era elaka o dumma kommentarer kan ni hålla för er själva ! Nu tror jag tyvärr inte att dom som borde läsa detta kollar min blogg men det va skönt att få ur sig själva! Sandra o Tobbe ska gifta sig på medeltida vis o jag tycker det är häftigt ! Hmm frågan är vad vi ska lyckas hitta för bra kläder, har en tjej som ska hjälpa oss och det ska bli
skit kul !!!

Tillslut en fråga till er......
Ser hon ut som en tycker det;)

Ovido - Quiz & Flashcards