lorna

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av lorna hanell - 22 mars 2011 17:13

att genomföra    Ja nu åker han ut!!! Sonen alltså. Är så fruktansvärt trött på 19 åringar. Har skaffat boende åt honom så blir det foten i baken. Näe vars så farligt är det inte    Han ska flytta men inte så långt. Ca 50 m. Rummet på klubbstugan ska bli hans. ( på prov till att börja med) Ja det ska ju städas och fixas om man har eget. Även gräsklippning,snöskottning och lite annat små fix ska skötas. Han blev i vilket fall jätte glad när jag frågade om han ville.

Jag sitter i skrivandes stund och väntar på att trimhunden ska hämtas. Är inte jätte nöjd med trimmningen men nu är det som det är och till mitt försvar så är jag inte van att trimma enfärgat. Hon va super snäll men det tog 3 timmar vid bordet.

På fm va jag borta vid flisplan och agerade störade moment med H & B. I hade privat kurs. Lite träning med både två blev det också. Harriet kom ihåh ligg kommandot idag   Dutti tjej !!  Bonanza ska jag bara köra korta pass med nu när hon är seg. Förhoppningsvis går det över efter skendräktigheten.

Ska även ta tag i Katlas tränade så nu blir det att ligga i. Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards