lorna

Alla inlägg den 1 mars 2012

Av lorna hanell - 1 mars 2012 08:33

sammanfattning kommer här


Söndag

Va det dax för Katla kurs. Det går framåt men jag har nog inte hittat träningsglädjen till 100 % än. Givetvis är det kul att träffa alla igen och vi har ju kul på våra träffar. Blir alltid skratt och dumma kommentarer.


Måndag


Harriet kurs. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag tycker det går ganska bra men det är inte riktigt optimalt.ÅTERIGEN är det mina jäkla fötter som lever sitt eget liv och jag blir så frustrerad. Men va sjutton !! Jag har ingen brodska utan skyndar långsamt.

Så for vi och hämtade ungarna för vidare färd till Sörping för handel. Blev SÅÅÅ stolt över Tobbe ! Han hade gjort en nota precis som jag alltid har gjort. Vad som ska handlas och sedan vad varje sak får kosta. Mammas pojke :) Vi åkte till mamma och tog en fika också.


Tisdag

Jobb


Onsdag

Gick av jobbet, hämtade mamma och for hem. Trimmade Lillan åt henne. Så va vi och bytte bil. Man är ju liksom bortskämd med Volvons komfort så lite tid tar det nog att vänja sig vid en annan bil. Viktigaste är att det är en KOMBI. Äntligen kan jag ta med hundarna igen! Inte helt fel att den är billigare i skatt,försäkring och drar mindre bensin heller.


Får jag presentera nya Bettan !!


Kön :Ford Escort Tjej

Född:1997

Hudfärg:Röd


  


Även min volvo (den vita) har flyttat. Bor numera i Motala. Va alldeles för mycket att göra på den så därför satt vi ut annons på blocket. Conny höll på att bli galen!!! Folk ringde som tokiga och efter 3 timmar va den hämtad. Skönt att vi slapp forsla den till skroten utan att den bara blev hämtad.


Visst är "gänget" för goa. Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Väntar bara på den dagen alla 5 har knöat upp sig i soffan.


 


Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Ev trimma hundar. Vill skicka en tanke till "syster" (luzzan) som ska till vetten idag. Och hoppas även att Ingela kommer ihåg katten !! Har ju liksom hänt att katten suttit kvar hemma i hallen i buren istället för att vara med i bilen in till vetten :)))))  Ja återigen........Så mycket galenskaper fattigare man skulle vara om man inte hade Ingela . Love You  Virrhönan     

Tjipp Tjopp 

Ovido - Quiz & Flashcards