lorna

Alla inlägg den 6 augusti 2010

Av lorna hanell - 6 augusti 2010 16:44

Ja vad kan man säga???? TJOHOO!!!!!!!!! Harriet är så duktig och jag är stolt över både henne och mig själv. (Har lyckats få kontroll på tävlingsnerverna!!)

Vi va 15 st som tävlade och jag drog nr 9. Harriet va med hela tiden.Till skillnad mot Bonanza så behöver hon inte ligga i bilen och ha tråkigt för att vara laddad till starten. Va ganska nöjd med programmet. (jag som styr och ställer som vanligt) 169,5 poäng fick vi och en hedersam 3e plats.Hoppas få lite bilder av Sara senare som jag kan lägga ut. Fick en kommentar av Tina, hon sa. :Jag är imponerade!!! Du som ALDRIG skulle tävla och nu tävlar du 2 hundar. Japp!! Man kan väl ändra sig   . När jag nu har börjat få koll på mina nerver så är det bara SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kul. Jag har själv jobbat med mina hundar och det är underbart att se att allt jobb ger resultat.

Jag va så otoligt trött efterer tävlingen så det va bara hem och borsta tänder osv för att sedan dyka i säng. Klock skrället ringde kl 6 i morse, då satt det en liten röd gubbe med horn på min högra skuldra och sa : Somna om, tänk va skönt att sova lite mera.     Jag hade väldigt svårt att få benen över sängkanten men det gick till slut. Så nu har jag avverkat ett nytt pass och nu ska jag inte göra ett smack!!!!! I morgon är det dax igen. Nu fotöljen och lite ostbågar.

Tjipp Tjopp!

Lite kort. Tagna av Sara Ekfelt

Läggande under gång

     

 Ställande under gång


  

Linförighet

     

 Hopp över hinder

  

 Söt.. eller?????

Sover i mattes knä efter genomfört uppdrag

     

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards