lorna

Alla inlägg den 16 augusti 2010

Av lorna hanell - 16 augusti 2010 15:10

med dator igen! Herregud så beroende man är. Hela världen rasar när man är utan. Inte kunna läsa tidningar och alla bloggar,inte kunna blogga själv,betala räkningar. förnya recept ja listan kan göras lång. Men dom sagt va nu är jag ute på nätet igen. Bara att nu ska jag lägga in alla favoriter och försöka kunna lägga över korten på datorn som inte går så bra just nu  Men skam den som ger sig!

Ja nu ska jag alltså försöka göra en kort samanställning av vad som hänt under dom datorlösa dagarna   Kommer säkert inte i rätt ordning men ändå.

Harriet och jag har kört en kanal 1a till och denna gång blev det en 6e plats med 143 poäng. Hon nollade läggandet pga att det började klia hysteriskt och hon va tvungen att sätta sig för att riva  Trots detta är jag nöjd med henne. Det är djur vi arbetar med och inte maskiner. Jag blev tillfrågad om jag kunde skriva under tävlingen.Hmmmmm ? Men så helt plötsligt blev jag uppgraderad till tävlingsledare. Tror jag klarade det utan några stora tabbar, ingen som klagade dirrekt till mig i alla fall. På Torsdag är det tänkt att köra 3e och sista gången. Har även anmält Harriet till Valdemarsvik den 28e. Bara att tuta och köra och njuta av att ha kul med hund och vänner  

Igår va det kurs med Anders Svensson och Helen ??? (Sorry.Kommer inte på efternamnet) Jätte bra va det i alla fall och man fick många AHA upplevelser. Tror vi va närmare 12-13 personer som klämde in oss i vårat v rum för teori. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Vädret va på sitt allra bästa humör och det va uppehåll ända tills sista stund.

Conny kom hem med datorn igår och nu har jag slitit mitt hår och sagt lite varma ord för att komma ut på nätet och att få till allt igen. Men KOLLA vad jag kan!! Fixade det till slut !!!

Att jag nästan fick panik för jag insåg att jag kanske inte skulle få tillbaka datorn denna vecka är väl inte så konstigt !? Det är vecka 33 och jag väntar med spänning på att få mail,för att inte tala om hur många gånger om dagen jag kollar Åsas blogg. Har snackat med honom där uppe om hur valp fördelningen ska bli.Nu återstår bara att se om han gör mig till viljes  . Tänk att man kan längta något så frutansvärt! Håll alla tummar där ute nu ! Jag sänder tankar och håller tummarna för Sunny och matte. Vet ju hur det är som matte att gå och vänta,titta efter tecken förbereda osv. Tänker på er !!!!!!!

Ja det va väl lite av vad mina tankar snurrar runt just nu. Det va det hela för dagen.

Tjipp Tjopp!!

 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards