lorna

Alla inlägg den 24 augusti 2010

Av lorna hanell - 24 augusti 2010 14:33

I går nedkom Sunny med 2 hanar och 2 tikar.

  

Jag höll andan medans jag läste och kom fram till hur fördelningen va kan jag tala om. Nu hoppas jag att valpar och Sunny ska må bra.Gå gärna in på Åsas blogg och titta samt läs hennes underbara texter. Man kan inte annat än att le.

http://charlottenberg.lotsoffuns.se/

Nu har jag tagit ett beslut som inte va lätt, jag kommer inte börja arbeta som personlig assistent för tillfället. Det är med blandade känslor men jag gör det rätta beslutet känner jag pga olika orsaker. Nu blir det lite ledigt.(tror jag) får väl se vad dom kommer fram till på personalmötet.Förändringarnas vindar blåser över Träffpunkten och jag hoppas personalen står på sig.

Conny pysslar med att få nya spisen på plats. Den är något smalare än den gamla så det är lite som ska fixas.

Blir träning idag/kväll. Harriet ska ju tävla på Lördag igen och det finns en hel del att fila på. Bonanza fortsätter jag göra startklar för 2an. Ja herregud !! Tänk för 1 år sedan skulle jag INTE tävla och nu har jag 2 hundar tävlingsbara. HUR gick det till ?   I vilket fall så är det SKITKUL att kunna visa upp vad man själv jobbat sig fram till. Jag skyndar långsamt som vanligt och har vissa drömmar som jag hoppas slår in. Det vore SÅ häftigt!

Tjipp Tjopp

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards