lorna

Alla inlägg den 29 augusti 2010

Av lorna hanell - 29 augusti 2010 20:30

Ja det är hur det känns i min hals. Ont i huvudet också. Jag vill INTE bli förkyld!!! Men tror inte basseluskerna bryr sig om det.Inköp av diverse halstabletter gjordes på vägen hem. Drack te med honung på jobbet,URK för honung! Men vad gör man inte. Har jobbat hela dagen och nu är jag slut som människa. Idag lämnade jag ifrån mig vikarienyckeln.   Nu ser det inte så just ut att få några tider. Men det är väl bara att bita ihop och se glad ut. Förhoppningsvis har jag ju annat kul att se fram emot snart   

Är glad att det inte va idag vi skulle tävla, himlen öppnade sig nämligen totalt och höll på att dränka Valdemarsvik. Åskan small också några gånger. Givetvis va min första tanke mitt bredband, men det har klarat sig denhär gången.

Igår va vi uppe och tittade till Rival (Ingelas häst) En stor extremt snäll kille, han va totalt sönderäten av knott eller något annat otyg, Svullen som bara den. Lider med djuren när det inte är bra med dom. Man känner sig ju skapligt maktlös.

Nu ska jag dricka en kopp te och sedan krypa till kojs för att vakna frisk och kry i morgon (troligt!!!!!!!!!) Men man ska ju tänka positivt sägs det ju.

Tjipp Tjopp

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards