lorna

Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av lorna hanell - 9 augusti 2010 12:46

Lite bilder på våran älskade Junior

                       Ja då va jag här igen. efter att ha jobbat 5 dagar i sträck så va det skönt att få sova ut i morse. Känner mig som i dvala men jag är LEDIG hela dagen ! Jag har fått låna Tobbes dator för min egen va tvungen att åka till skuten och blir troligen inlagd ett par dagar. Jag har själv försökt få iordning på eländet   Kan väl säga att det osat hett och Conny har försökt lugna ner mig utan resultat. Är det något som jag INTE har tålamod med så är det datorer. Men nu är den under behandling och jag hoppas att få tillbaka den efter rehabiliteringen.

Jag har trimmat Axel idag. Han är inte överförtjust i det men han genomlider snällt och nu är han fin igen. Jag borde nog ta ett varv med Yrsa med men det får vänta tills i morgon ev. Jag har LITE problem med min nacke/rygg. Känns som det bara är en stor muskelknut hela v sidan. Fick mig en massage av Conny på fm men blev så öm så han kunde inte fortsätta, fortsättning följer troligen i kväll  

Vill bara tala om att nu är det vecka 32 . Endel av er förstår och ni som inte gör det Sorry!!! KANSKE ni får veta nästa vecka eller veckan där på.

Nu ska jag ta tag i städningen  Eller hur???

Tjipp Tjopp 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards