lorna

Alla inlägg den 17 september 2010

Av lorna hanell - 17 september 2010 21:38

Ja vad kan jag säga, det har hänt lite idag.Både ledsamt och SKIT KUL!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kommer förklara vidare i morgon kanske. Har inte lust att dra hela historien idag.

Har varit ute med Harriet på plan och tränat idag. Gick bra.Mitt energi knippe är inte den som säger nej till ett träningspass.  Bonanza har fått order om att banta    Men det är faktiskt behövligt. Jag lyckas alltid glömma att hålla igen på maten vid/efter löp.

Har tittat på när Ingela tränat vallning med Skoja. Helt otroligt att se ! Tänk att det är inbyggt i deras gener med vallningen ! Funderar på vad jag ska hitta på i morgon. Är LITE smått uttråkad så jag kanske letar reda på någon som vill följa med på en utflykt. Vart vet jag inte men något måste jag göra. Är ju inte dirrekt den typen som kan vara sysslolös för länge. Ibland måste man liksom skaffa sig sysselsättning.

Nu ska jag övertala hjärnan att det är dax och coola ner lite. Känns som jag ska spricka av lycka ! Livet är bra kul ibland. Ja vissa dagar i alla fall.

Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards