lorna

Alla inlägg den 6 september 2010

Av lorna hanell - 6 september 2010 17:04

Igår hade vi födelsedag här. Conny uppnodde den aktningsvärda åldern av 48 år. Ingela och Andreas med flock kom och fikade på fm. Nu är det så för alla er som inte redan vet så har Ingela och Conny en "inbördes beundran klubb. Enligt Ingela så är jag SÅÅÅÅ elak mot stackars Conny. I present fick han mycket goda kakor. Detta som en liten protest mot att jag inte bakar tillräckligt ofta åt honom   .

  

Självklart va Puttan med   Hon är INTE bortskämd av Gudemor.

  

Det är bara hon som får sitta med såhär fint vid bordet.

 

Finns det hjärterum så finns det (knappt) stjärterum

  

 

Eller ..... det går 3 cockrar på en Flatt

  

 

Idag tog jag mig äntligen i kragen och åkte för att leta svamp. Några liter blev det och framför allt så är det SÅÅÅÅ skönt att gå i skogen och koppla av. Väl hemma så fick jag främmande av Ingela och Agneta som kom och tog en fika. 

Conny och Tobbe är i stan för att dels fixa ett nytt leg till Tobbe ( Bonanza har sett till att hans gamla såg ut som om man tagit en hålslag och gott loss på det) sedan är det dans ikväll också. Tobbe har blivit tillfrågad att ha kurs, det tycker han är kul och nu hoppas vi att det blir tillräckligt många som vill delta.Han är jätte duktig på att dansa min kille. Kan garantera att han INTE fått det från mig. Kursen kommer att hållas i Fyllingarums bygdegård.

Väntat på ett samtal idag som inte kommit  Har smsat men inte fått något svar där heller. Det känns som jag slängs mellan hopp och förtvivlan angående flera saker just nu. Dels jobbet och dels en annan sak. Jag önskar SÅ innerligt att det kommer att bli positivt i båda fallen. Ibland kan väntan vara olidlig men det är bara att beska med och hoppas vidare. Känns som det är min tur att få lite positivitet i mitt liv nu.

Nu tror jag att jag ska roa mig med att rensa svampen.

Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards