lorna

Alla inlägg under augusti 2011

Av lorna hanell - 11 augusti 2011 20:45

för vad dessa grisar är med om. Här kommer ett litet urvall av alla mms jag fått.

Grisarna är nedpackade och klara. Resan har börjat

  


Ikväll är det grisfest. Svinkul!

 

Nu är grisfesten över

 

Sam har grisvård

 

Grisigt gott

  Grabbarna tränar konster med grisarna.Grishopp pågår.


 


 

Grisarna laddar med Vodka och Oboy inför linbaneresan.

 

Av lorna hanell - 8 augusti 2011 19:10

har jag varit idag. Skulle fixa mat åt alla kurs deltagare på Frida kursen. Vädret va på uselt humör och det öste verkligen ner regn på fm. När jag precis hade börjat med maten så gick strömmen    Gissa om jag fick en liten panik attack innan den kom tillbaka några minuter senare. Så va det då dethär med sittplatser inför maten. Ja det sket sig i starten kan jag säga eftersom stolarna glömts ute över natten. MEN det va bara att plocka i alla skivor i bordet i v rummet och vipps så fick alla plats inne hos oss. På em va det fikat jag skulle sköta. Ingela skulle komma in och låna datorn innan hon for. Mmmm visst !!! När jag såg baken på hennes bil så smsade jag att hon glömt något, du skulle låna datorn. -  Just det fick jag till svar. Det gick väl ett par timmar så fick vi kalla in förstärkning för fåren hade gått ut så då återkom hon och kom ihåg att låna datorn. Nu är I m familj i Sälen och vi hoppas och håller all atummarna att fåren är på sitt allra bästa humör och håller sig inne eftersom Skoja är lååångt bort.

Vet inte vad min kära arbetskamrat tyckte igår när hon fick ett sms där jag undrade om hon kunde kolla om jag jobbar Ti     Jag hade rört ihop det så kopiöst i almanackan så jag fattade inget. Men det va rätt ! Att jag skulle jobba alltså.

Har fått rapport om att det gå SÅÅÅ bra med lilla Skrållan och det känns kanon.

Idag blev det en sväng till Sörping för att fylla på kylskåpet. Tog lunch och då gick min tand åt skogen   . Men jag vägrar gå till tandläkaren om det inte gör MYCKET ont. Dels är det VÄLDIGT dyrt och jag HATAR att gå till tandis. Nu håller jag tummarna att jag slipper värk och att jag slipper besöka tandis på många år. Tycker det blir lagom när jag får löständerna en dag   . Näe nu ska jag ta bort färgen ur håret och hoppas att rödluvan är död och begraven.

Tjipp Tjopp

Av lorna hanell - 6 augusti 2011 12:04

dag i ordets rätta bemärkelse! Jobbade 830-830 to - fr. Kl 0330 brakade det löst !! Tillbringade tiden på toa till ca 7. Kan väl minst sagt påstå att jag va som en urvriden disktrasa då. Hem och säckade ihop. Loggade inte änns in på datorn och DÅ mina vänner är Lorna dålig! Frida kursen pågick för fullt men jag avstod att kolla. Blev en tur till VC pga olika omständigheter.Kunde konstatera att VC har någon slags policy att ALDRIG hålla tiden. Det va bara jag i väntrummet och stendött. ÄNDÅ fick jag vänta i 20 minuter.Jag blir LITE frustrerad när jag inte mår bra och det va mycket nära att jag hasplade ur mig något dumt, MEN duktig som man är så knep jag igen. Handlade maten till Frida kursen som jag skulle stå för idag (Lördag) Men snälla Adelia röck in och tog Lö och jag tar hand om Söndag. Idag är jag mycket piggare igen och har varit ute som åhörare på kursen.  Mycket intressant och lärorikt. Kul att se hur olika förarna är med sina hundar. Nu skulle jag ha fortsatt att kolla men solen bestämde sig för att gassa och göra att det är glödhett på plan så nu hoppas jag på en mulen eftermiddag så jag kan gå ut igen.  Ja annars är det inte mycket nytt som hänt.

Tjipp Tjopp 

Av lorna hanell - 3 augusti 2011 13:50

på och jag försöker hålla ihop i värmen. I måndags va det personalmöte och så skulle jag ha hämtat Conny. Nu va hans syster snäll och körde hem honom istället för att han skulle vänta i 3 timmar. Jag köpte med en tårta hem som vi "firade" hans hemkomst med. Nu är alltså allt som vanligt igen. Tisdagen började med att telefonen stendog och det va bara att åka till HC för att införskaffa en ny. Nu va besöket väl värt pengarna eftersom vi bytte abbonemang och kommer tjäna 150 kr i månaden. Sedan åkte vi och grattade Joakim som fyllde 28 år. Jösses vad tiden går !  Bara att inse att rynkorna har nog inte kommit EXTREMT tidigt utan nu börjar förfallet. Tyngdlagen träder in och allt sjunker så sakterliga. Nu är jag ingen person som får ett bryt varken på rynkor eller gäddhäng. Sådant är livet och det är bara att gilla läget. Vi va även hos vetten med Katla för att hon skulle få sin 1 år vaccin. Lite besviken att hon inte gått upp i vikt sedan operationen måste jag erkänna att jag blev. Hade nog hoppats på något kg. Hon va lite motsträvig när hon fick känna lukten men gick snällt med. Sprutan märkte hon inte änns.

 Nellie och Harriet

   


 Så for vi hem och I & A kom och fikade.

Onsdagen har jag gjort typ inget. Jag har huvudvärk och vill inte vara ute pga värmen. Prövade dock en ny maträtt. Flygande Jacob och den va så god så det blir nog flera gånger. Även Andreas och Conny gav den godkänt. Puttan och syster Luzzan har varit inne hos mig när Ingela vallat. Puttan har väl fått lite smått och gott att äta. Hennes husse säger att hon är SÅÅÅ bortskämd. Hmmmm ?? Undrar vart han fått det ifrån ? I morgon är det jobb och jag önskar av hela mitt hjärta att få vakna till mulet väder i morgon bitti.

Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards