lorna

Alla inlägg den 14 augusti 2011

Av lorna hanell - 14 augusti 2011 16:01

kan man väl säga att det är. Igår tränade jag med tjejerna och det gick bra. Kan konstatera att Katla har fortfarande noll koll på sina ben eller rättare sagt hela kroppen. Med henne körde jag bara upplock av boll. Hon börjar fatta att det lönar sig att ge matte bollen.

Fick till min förskräckelse se att Arne (baggen) inte mådde bra. Han hade en svullen handled och hade fruktansvärt ont. Mitt hjärta blöder för djuren när dom har ont ! Vi pysslade om honom så gott det gick. Sara kom förbi med en punka, Conny bytte och satt på det extremt löjliga reservdäcket. Moppe däck säger jag bara. Hon tog sig i alla fall hem. Så kom Tobbe och 2 tjejer hem. Trevliga tjejer trots att dom är 08 or . Dom ska tydligen vara här tills Torsdag.

Så till Söndagen.

Frulle och sedan ut till Arne. Tyvärr inte bättre idag. Nu till plan B. Tommy kom så vi fick flytta Arne och några sällskaps lamm till sjukstugan. Denna otroligt snälla bagge kämpade sig upp på kärran och några småttingar efter.


Finaste Arne


Sedan va det att bygga Fort Nox. Vad gör man inte för att ingen ska hoppa ut och skada sig. Kan tala om att Arne väger typ 100 pannor och är en rejäl kille som skulle kunna spela bowling med oss om han ville. Väl inne i sjukstugan så blev det lite mera ompyssling. Agneta kom så han fick ett arnika omslag på sin onda handleden.

Nu väntar vi på att matte ska komma och kolla Arne. Håll tummarna nu att lill plutten kryar på sig. Ett väldigt tjat om Arne känner jag men det får ni ta.

Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards