lorna

Alla inlägg den 8 januari 2011

Av lorna hanell - 8 januari 2011 20:45

Cirkulerar! Ja det är sant!! Håll i er nu!!!! Jag ska vara pedant    Jag tror jag smäller av!!!!!

Här kommer det lite bildbevis på hur det sett ut den senaste veckan, det pga att jag blivit inkallad och fått jobba.Jag vill nämligen sköta upp och nerpackning av julpyntet själv.

Inga gardiner !!!!!!       

Ja tyvärr Ingela! Du får nog ändra dig. Tror att den verkliga anledningen till denna anklagan är vetskapen av att jag blir galen. JAG ÄR INTE PEDANT !!!!!!!!!!!

Ja då fortsätter jag....

Jobbat flera pass och jag tycker det fungerar kanon. Nu har jag även fått nyckel så det känns på riktigt liksom   

Vi väntar på det stora raset, tycker det är jätte otäckt när snön är påväg ner från taket! LIVRÄDD att någon hund ska vara under när det väl kommer. Får hoppas det händer på natten.

Igår filmade jag (eller kanske ska skriva skulle ha filmat, det blev en liten miss, men om jag får tolka olika saker så är det såhär....   Grön lampa = ok       Röd lampa = Stop  Men ICKE !! Inte på Ingelas jäv.... videokamera i alla fall. Tog dock lite vanliga kort.

Sedan va det dax att åka och jobba. Ett bra pass :)

Nu har jag något på hjärtat som jag ska bespara er. Mycket fula ord fanns med i alla fall.

Näe annars är det väl bara bra, längtar efter att få schemat och att kurserna ska börja. Längtar efter mina glädjespridande kurskompisar och alla hundar. Vad vore livet utan glädjen att få umgås med hundvänner, många skratt och kommentarer. Jag är glad att jag valt detta liv   

Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards