lorna

Alla inlägg den 13 januari 2011

Av lorna hanell - 13 januari 2011 18:13

Funderar på varför det inte är kul att fylla år längre. Tänk när man va 19 och skulle precis fylla 20. Gud va man längtade! Ja nu innfinner sig inte den längtan utan man bävar istället. Har i alla fall klarat av födelsedagen och nu är det som tur va 1 år till nästa gång.

Min älskade gudehund kom på besök och hjälpte till att äta upp tårtan.

 

I rättvisans namn ska väl tilläggas att även hennes matte och husse samt resten av hundflocken va med. Tack Ingela/ Andreas för uppvaktningen    

Idag har jag fått flera arbetspass, samt att jag ringt lite samtal. Talat om för kommun att jag inte är tillgänglig längre   .  Jag har även tagit tag i alla papper i pärmen för 2010 och plockat ut dom för att fylla på med årets. Fy farao vad massa onödiga papper man sparar på. Nu  är det tomt och börjas fyllas på snart igen när räkningarna ska betalas.

Vi for bort till Villa Falkman på en em fika. Tycker att nu får dom flytta så man kan ta en promenad till Fam Karlsson istället.

Någon skrev på FB häromdagen att det va positiva veckan. Kan bara säga Japp   Visst är inte livet alltid kul men jag försöker hitta det positiva och nu måste jag medge att jag har flyt. För visst finns det alltid något positivt om man gräver lite i livets hörn.

Har suttit och skrivit upp tävlingsdatum. Inte planerat vart eller om jag ska tävla. Vill ha mitt schema först nämligen. En sak är i alla fall klar. Mitt mål är att starta Katla i Kanal 1an.Försöka få Lp1 med Harriet samt börja tävla Bonanza i 2an. Kommer som vanligt att gå varsamt fram. Vill inte ställa för höga krav på mina hundar och mig själv. Lider inte av prestationsångest som tur är utan vill bara ha kul med mina hundar.

Ser verkligen fram emot årets tränings/tävlings säsong. 

Tjipp Tjopp 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards