lorna

Alla inlägg under oktober 2010

Av lorna hanell - 16 oktober 2010 16:01

Jag är så otroligt glad  . En tredjeplats och 173,5 poäng. Min älskade hund ! Nu är det ju så att jag alltid älskar mina hundar men ibland älskar man dom lite mera än vanligt och idag är en sådan dag.   Vi fick sista nr(14) vilket gjorde att hon fått legat i bilen lååånga perioder men det fixar hon galant. Är väl lite cockobäng men det jag är gladast för är helhetsintrycket där vi fick 9 poäng och följande kommentar     Trevligt ekipage, fin kontakt   .

Hela Team Ingela gjorde jätte bra ifrån sig. För att inte tala om Ingela själv som drog till med 305,5 poäng   och vann eliten. Så Lotta och Malin som tog sina LP2 samt Ann som vann 3an. Nancy och Veronica som tog LP ja alla gjorde som sagt va bra ifrån sig!!

Vilken dag tjejer !!!!!!!!!     Det värmer i hjärtat att alla gläds med varandra och att vi har en sådan underbar sammanhållning.  Säger bara en sak...... Livet vore lite fattigare utan "Team Ingela". Yes !!!!! Va vi är bra!!!!!

 

  

 

Här kommer ett bevis på vad Axel gillar bäst.......... Är han inte för söt ?????

 

  

 

Nu ska jag bara loppa mig och njuta.

Tjipp Tjopp 

 

Av lorna hanell - 15 oktober 2010 18:41

blir det visst som jag bloggar. Igår va jag i Söderköping och tränade med ett glatt gäng. B och K va med. Bonanza är mera på nu och det är kul eftersom hon varit en riktig segpropp förut. Fortfarande problem med hennes pendlande vid linförigheten. Katla tränade jag också lite med. Vill att hon ska få vara med så mycket som möjligt för att vänja sig vid vad som komma skall. På hemvägen plockade jag upp Lillan som ska vara hos oss en vecka medans mamma är i Spanien.

Fredagen har varit lugn. Jag har städat och Sara har hjälpt mig med hemsidan. Frågan är hur mycket jag kommer ihåg   . Satt i alla fall och pulade och jag lyckades radera allt när jag väl hade fått till en fin framsida   .

Va ute en sväng på plan när Ingela hade kurs. SVINKALLT kan man säga att det va. I morgon blir det att klä sig väl. Ska tävla i morgon och jag har inte packat ryggan ! Det är ovanligt. Brukar alltid vara redo men nu vet jag inte varför det känns lite som det kvittar. troligen att jag hade sinnet inställt på att tävla med Harriet och nu blev det inte så. Nu är jag i allafall medl i Åtvidabergs hundklubb så jag ska försöka delta några gånger i deras kupp som går nu i vinter.  Molle åkte hem i kväll. Tror han är en lycklig cockerspaniel ikväll   .

Nu ska jag ringa till Spanien och höra om dom sitter på Strandpromenaden i Las Palmas och tar en drink.   

Tjipp Tjopp

Av lorna hanell - 13 oktober 2010 19:56

Kurs i morse. Tränade med Katla lite först men det blir ju bara korta pass med henne. Hon är duktig mitt lilla troll   . sedan körde jag 1an med Bonanza. tyckte nog det gick ganska bra. Hon pendlar lite och ingångarna är snea ibland, eller snarare ofta    Bara att träna på.

Började fundera på om jag missat Harriets löp. Hon bjuder nämligen upp Moltas.Hmmmm??

Va ett varv in till VC och blodtrycket va kanon bra. Ja ja något är det som inte är rätt i alla fall. Förkylning pågång eller något annat. Det visar sig väl antar jag. Idag kommer det ett kort på min fina Gudehund Witch  alias Puttan.

 

  

 Blev jätte glad idag ! Fick en vänförfrågan på FB från en som jag inte hade räknat med :)  En underbart härlig människa som jag har saknat sedan skoltiden 2006-2007.

Tjipp Tjopp

Av lorna hanell - 11 oktober 2010 21:45

Idag har jag inte gjort många knop. Har haft ont och inte varit på topphumör. Trots det så trotsade jag huvudvärken och gick ut och tränade lite med gänget eller ett av gängen ska jag väl säga. Katla fick lite kontakt övningar och ingångar. Ja visst ja!!! Igår började jag på valpkursen med henne. Jätte kul att träffa andra valpar med husse och mattar. En SÅÅÅÅ söt boxervalp va med. Vilket litet charmtroll. Va även med på fikat. Har liksom nästan ingen betydelse hur ont man har utan att det blir lite upplyftande att prata hund och vi lyckas väl för det mesta klämma in lite andra samtalsämnen också . Har slitit med hemsidan idag. Kan säga att jag slitit mitt hår   . Tror jag gjort om startsidan 7 ggr. Problemet blir när jag ska spara. Shitt va irriterande det är.

Har hittat lite kort också. Såhär kan det se ut på våra pruttiluttkvällar om Nike får härja fritt.

 

  

 

Och kolla in dethär !!!! Hur liten kan man vara. Gud va tiden går fort.   Lilla Skoja med sin leksak. Hmmmm??

 

  

 

Tjipp Tjopp

 

 

Av lorna hanell - 10 oktober 2010 15:19

Stolt mamma idag igen   . Carro och Tobbe har tävlat och kom på en hedersam 5 plats totalt. Grattis till er!!!

Sara har hjälpt mig att komma igång och göra en ny hemsida. Hoppas nu bara att jag kommer ihåg hur jag ska göra. Kommer att ta tid men den kommer så småningom. (om jag inte får ett bryt innan). Vi tränade lite också. Ingela dök också upp efter en stund. (ja hon hade glömt att vi skulle träna !! Förvånad ???? Nej!!!)

 

Lite apportering

  

Hopp

 

 

Så kan man bara ligga och vara vacker.Mitt hjärta   

 

    

 

Katla och jag tränar kontakten

 

  

 

Sara och Jizz

 

  

 

Jizz i rutan

 

  

 

Efter träningen blev det lite mat och så försökte Sara banka in lite mera info i skallen på mig hur jag ska göra med hemsidan. Sedan bar det av till Fyllingarum för där skulle vi ha spikdragarfest. Kan tala om att det är inte 1000 spik utan snarare 50000. HERREGUD va spik man kan få upp på några väggar!

Det första som behövs innan man sätter igång och jobbar är KAFFE. Snälla Andreas fixade det åt oss.

 

 

Sara strategiskt placerad vid kakelugnen. Hmmm ??? Gissa om det blev varmt efter en stund.

 

  

  

Vissa jobbade

 

 

Och vissa va arbetsledare   

 

   

Sedan blev det pizza åt hela gänget

 

   

 

Katla va med och hon tog det hela ro

 

   

 

Idag Sön har vi varit hos mamma på middag. Vi började prata gamla tider och jag kollade i foto album sedan jag va liten. Det är kul att minnas tillbaka när man ser sådana personer som inte finns med oss längre. 

 

Nu ska jag fortsätta med mitt pulande av hemsidan.

Tjipp Tjopp 

  

 

 

 

Av lorna hanell - 8 oktober 2010 12:38

Ja man kan undra..... Har aldrig haft en hund som utnyttjar väggarna som Katla.

 

  

 

Har städat och gjort saffranspankaka. Conny och Andreas uppskattade den till kaffet tror jag.

VISSA andra kräver en inbjudan så det fick hon.   Även där smakade det.

Det är av dom fördelar som det är att ha Gotlands blod i ådrorna. En Gotlands speciallitet som är så god.

 

  

 

Annars har det inte hänt så mycket idag. Ingen träning eftersom lusten och ryggen sagt ett bestämt NEJ ! Har haft en trevlig dag med kaffebesök.

Elaka rykten sprids som en löpeld om Puttan!!!! Det sägs att hon stulit och ätit upp 10 ägg.  Hon missade mjölken och mjölet. Hade hon fått tillgång till det så hade det blivit pannekake smet   .

Det va allt

Tjipp Tjopp

Av lorna hanell - 6 oktober 2010 11:00

Blåser så man tror att taket ska lyfta. Jag har tränat med B & H i blåsten. Resultatet blev en gigantisk migrän. Mina tankar går till Åsa idag ! Hon har förlorat 2 av sina hundar. Lider med henne!!!!!! Nu blir det lite bilder istället för text   

Mina soppar som jag va så glad för. Bara ett problem !!! Fick slänga allt eftersom det va knöka fullt med mask i ALLA   

Jag hann ta kort !!! Detta är ett dom få tillfällen som Yrsa nedlåter sig att leka med Katla.

 

 

Molle med märgben

 

   

Katla med sitt

 

 

 

 

   

 

Katla i sin favorit possition .

Tjipp Tjopp 

    

Av lorna hanell - 5 oktober 2010 16:50

Ja LITE skulle man väl kunna säga   . Planterade om lite blommor, städade och sedan tog jag Katla och Bonanza och åkte till Söderköping. Lite stadsträning är ju aldrig fel. Katla tyckte inte det va något konstigt med allt vad Söderköping innebär. Jo förresten. Mannen som satt och spelade dragspel utanför apoteket va inte dirrekt JÄTTE kul. (kan inte annat än hålla med) Hon gick en omväg där. Sedan åkte vi till mamma och fikade för att sedan sluta upp med min syster för att äta tillsammans. Hundarna ligger lugnt och sover i bilen. tror syster yster va lite impad faktiskt. Dom lyfte inte änns på huvudet när hon parkerade bredvid.

Sedan hämta upp Tobbe på jobbet och passa på att handla.

Jag hittade en bild idag som jag bara inte kan låta bli att sätta in. Har bara en komentar. Zebb är PROFFS på rutan!

Vilken härlig hund   

  

Tjipp Tjopp

Ovido - Quiz & Flashcards